Ventilasjon i kommunal brannstasjon

Ventilasjon for å fjerne fuktighet fra luften inne, er nødvendig og viktig! Det kan være i din garasje, eller som her, i vaskehallen på en BRANNSTASJON.

I store vaskehaller blir det masse fuktighet. Det har du sikkert erfart når du har bilen din i en vaskeautomat. Det dugger igjen, og renner fra vinduene i hallen. Tenk hvor mye mer fuktighet det blir når man skal vaske store, tunge kjøretøyer! 

Brannbilene som vaskes i dette rommet må holdes rene og i god teknisk stand, slik at de kan rykke ut til branner uten problemer av noe slag. De må også vaskes grundig etter en utrykning, som etterlater både skitt og sot på bilene. Da er det godt med en bekvem arbeidsplass for brannmennene.

Utstransportering av fuktighet er også en nødvendighet for byggets holdbarhet. Hvem vil vel ikke slippe råteskader og mugg i byggene sine? Det er vesentlig dyrere å rette opp skader, enn å unngå dem i forkant.

Bildene viser to av våre ansatte som monterer ventilasjonen. AVB har både beregnet og tegnet dette ventilasjonsanlegget. I tillegg har vi inngått en serviceavtale med byggeier, som gjør at driften er sikret godt tilsyn for å kunne fungere optimalt, og vare lenge.

Vi leverer fra A til Å! Spør oss om råd!