Presentasjon av våre 12 ansatte

Kjell Granli

Født i 1958. Daglig leder av bedriften. Har drevet firmaet i 35 år.Utdannet maskiningeniør ved Göteborgs Tekniska Institut.Bred erfaring innen alle de ulike områdene av ventilasjon- og blikkenslagerfaget.

Amund Granli

Født i 1981. Beregner og tegner prosjekter i CAD-programmer. Leder interne prosjekter og utfører eksterne konsulenttjenester. Utdannet sivilingeniør i VVS ved NTNU i Trondheim.Har 12 års erfaring som VVS-konsulent.

Arne Sneen

Født i 1972. Ansvar for service av alle typer ventilasjonsanlegg; private boliger, komfort- og prosessanlegg i industri, kontorer og offentlige bygg. Utdannet med fagbrev som platearbeider.

Ole Vestli

Født i 1976. Utfører service av alle typer ventilasjonsanlegg; private boliger, komfort- og prosessanlegg i industri, kontorer og offentlige bygg.Utdannet med fagbrev som elektrikker med 20 års erfaring.

Stian Amundsen

Født i 1984. Arbeider som blikkenslager på alle typer bygg. Måler, produserer og monterer utvendig beslagsarbeider. Ansvar for montering av ventilasjonsprosjekter, både i boliger og på store anlegg. Utdannet med fagbrev i kobber- og blikkenslagerfaget.

Rafael Wanatowski

Født i 1976. Arbeider som ventilasjonsmontør. Montering av enkeltprosjekter, både i boliger og på store anlegg. Utdannet med fagbrev som snekker.

Vidar Haugen

Født i 1972. Ansvar for montering av ventilasjonsprosjekter, både i boliger og på store anlegg. Hovedansvar for montering og service av varmepumper og sentralstøvsugere. Utdannet i plate-, sveis- og stålkonstruksjon.

Erik Lundberg

Født i 1973. Arbeider som blikkenslager. Måler, produserer og monterer utvendig beslagsarbeider. Arbeider som ventilasjonsmontør. Montering av enkeltprosjekter, både i boliger og på store anlegg. Har lang erfaring i yrket.

Espen Johansen

Født i 1982. Leder salg og produksjon i verkstedet.HMS-ansvarlig. Ansvarlig for maskiner og utstyr.Utdannet med fagbrev som bilskadereparatør. Vekterkurs.

Tore Svendsen

Født i 1975. Arbeider som blikkenslager. Måler, produserer og monterer utvendig beslagsarbeider. Ansvar for montering av ventilasjon i boligprosjekter.

Sten Østby

Født i 1947. Arbeider som blikkenslager. Måler, produserer og monterer utvendig beslagsarbeider. Arbeider som ventilasjonsmontør. Montering av enkeltprosjekter, både i boliger og på store anlegg. Har lang erfaring i yrket.

Reidun Granli

Født i 1957. Ansvar for kontorarbeid; fakturering, frittstående reskontro, sentralbord, sosiale medier, bedriftens datautstyr og programvare etc. Mastergrad i formgiving, med tilleggsutdanning i IKT.