– Den perfekte samarbeidspartner

Tony Dante er eier og daglig leder i Scand Industrimiljø AS, en bedrift som utfører industriell luftrensing og støvfiltrering. Deres kunder er først og fremst ulike produksjonsbedrifter som behøver produkter og systemer for ulike typer avsug. Det samme gjelder til offentlige og kommunale institusjoner. Scand Industrimiljø leverer også sjaktsystemer for skittentøy og avfall for helseinstitusjoner, som sykehus og omsorgssenter.

Samarbeid siden tidenes morgen

Tony forteller om samarbeidet mellom Scand Industrimiljø og Aurskog Ventilasjon og Blikkenslagerverksted.

– Vårt forhold til AVB er slik at vi kontakter dem når vi behøver montasje, og så benytter de oss når de trenger tjenestene og utstyret vårt. Vårt samarbeid strekker seg tilbake til tidenes morgen, sier Tony lattermildt.

Det er nemlig over 30 år med godt samarbeid mellom Scand Industrimiljø og Aurskog Ventilasjon og Blikkenslagerverksted. Tony forteller mer om grunnen til at det lange samarbeidet har fungert så godt:

– Fra dag én har det vært et veldig bra samarbeid. Vi har en felles filosofi om hvordan vi skal jobbe, og vi samarbeider godt på alle måter. Som montasjefirma er det aldri noe tull med AVB, du trenger ikke være redd for å kontakte dem for oppdrag. De gjør nemlig alltid en bra jobb, og er problemløsere. Dersom noe dukker opp uforutsett, så løser de det.

Solid utført arbeid, alltid i henhold til avtalen

Når det gjelder utførelsen av tjenestene til AVB, utdyper Tony hva han synes:

– Det er solid utført, og gjennomført bra montasje. De leverer alltid prikkfritt, i henhold til avtaler. AVB er også en bedrift med fleksibilitet i alle ledd, helt fra verkstedtjenestene til sivilingeniøren deres som prosjekterer og tegner løsninger. De er den perfekte samarbeidspartner, konstaterer Tony.

Tony er heller ikke i tvil om han ville anbefalt Aurskog Ventilasjon og Blikkenslagerverksted videre til andre. 

– Ja, absolutt, og det har vi jo også gjort flere ganger! De er virkelig en genuin og gjennomført god partner å samarbeide med. De utviser høy faglig kompetanse i alt, fra prosjekteringsfasen til monteringen. Hele AVB er en god pakkeløsning, avslutter Tony.