Blikkenslagertjenester

Blikkenslagertjenestene våre er tuftet på tradisjonelt håndverk og fagkunnskap, og omfatter alle typer beslag for ulike typer boliger og bygninger – både historiske bygninger og moderne nybygg.

Hva kan vi utføre

Vårt blikkenslagerarbeid kan kombineres både i sammenheng med nybygg og nystartede prosjekter, i tillegg til renovering og restaurering. Vi følger deg og prosjektet ditt helt fra start til slutt, og tilbyr råd og veiledning i valg av beslag for boligen. 

Beslag omfatter alle installasjoner og tilpasninger på tak og vegg som du trenger for å tette mot fukt. Beslag kan være plassert oppe på kanter eller gesims. Vi monterer spesiallagde beslag, og tilpasser tykkelse, farge, kvalitet og passform etter dine ønsker.

Ulike typer beslag

Beslag på tak omfatter flere ting. Våre dyktige blikkenslagere kan utføre arbeid på:

 • gradrenner
 • forbordbeslag
 • vindskibeslag
 • vindusbeslag
 • pipebeslag
 • takhatter
 • takrenner
 • nedløp

nedløp

Vi monterer også båndtekking for flate tak, eller estetiske beslag som veggpanel rundt vinduer.

FDV-dokumentasjon for beslagssystemer som benyttes i produksjonen.

Taksikringsutstyr

Vi planlegger, tilpasser og monterer også taksikringsutstyr som en del av våre blikkenslagertjenester. Dette omfatter blant annet:

 • snøfangere
 • feieplattformer
 • takstiger

Beslag for historiske hus og verneverdige bygninger

Vi kan utføre blikkenslagerarbeid på både privatboliger og andre bygninger som krever tradisjonelt håndverk og beslag. Dersom boligen trenger beslag i tradisjonell utførelse enten fordi du ønsker et historisk utseende eller på grunn av retningslinjer for verneverdige bygg, kan vi tilpasse og montere i henhold til byggets utforming og stil. Vi kan arbeide med kobber og sink, og utfører håndlodding.

Hvem leverer vi for?

Vi utfører først og fremst blikkenslagerarbeid for private, men tar også oppdrag på større prosjekter for næring, bedrift eller offentlige etater etter kapasitet. Ta kontakt med oss om du lurer på om vi kan hjelpe med ditt prosjekt.

Blikkenslagerverksted og lager

Vi har et eget blikkenslagerverksted for produksjon og arbeid med beslag, og hvor vi også tar imot kunder. Våre dyktige blikkenslagere tar imot bestillinger i verkstedet, og lager akkurat det du ønsker. Du kan kjøpe produkter og tjenester direkte i verkstedet. Vi har også et stort lager med et bredt sortiment tilgjengelig.

Hvorfor velge Aurskog Ventilasjon og Blikkenslagerverksted

Aurskog Ventilasjon og Blikkenslagerverksted er en familiebedrift med lang erfaring i bransjen. Vårt arbeid er tuftet på bred fagkunnskap og utførelse i god og solid kvalitet. Ved å velge våre blikkenslagertjenester kan du være sikker på at du får et resultat som både er funksjonelt, estetisk og som vil vare lenge.


Ta kontakt med oss her for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe deg med beslag. Vi utarbeider gjerne gunstige kjøpsavtaler for ditt prosjekt hvis du velger oss.