Litt om AVB sitt verkstedet i Myrfaret 4 på Aurskog

  • Aurskog Ventilasjon og Blikk AS utvidet i 2011 med et nytt lager- og garasjebygg på 450m2. Bygget gir plass til firmabiler, lifter og annet maskinelt utstyr i underetasjen. I samme plan som verkstedet, har vi et stort lager for utstyr til egne prosjekter og direkte salg til kunder. På lager har vi har alt av takrenner og taksikringsutstyr i standardfarger, ventilasjonsprodukter i forskjellige dimensjoner og noe utstyr til sentralstøvsugere.
  • Inne på verkstedet har vi eget lager for filter, serviceutstyr, mellomlagring av ventilasjonsutstyr, et stort utvalg av plater, festemateriell etc. Produksjonsdelen av verkstedet har maskiner som er datastyrt, og håndterer metaller av ulike slag, kvaliteter og tykkelser. Vi har utvidet maskinparken med ny datastyrt kappemaskin og knekke. Vi planlegger også etterhvert, å gå til anskaffelse av ny plasmaskjærer.
  • Kontoravdelingen ble bygget om i 2015. Den er utvidet til å inneholde syv arbeidsplasser og nytt lunsjrom. Her ønsker vi kundene velkomne i lyse og trivelige lokaler, med tid for en rolig prat, hvis du har behov for de tjenestene vi tilbyr.
Se vårt bildegalleri