Service

Ventilasjonsservice

Aurskog Ventilasjon og Blikk AS har stort fokus på service av ventilasjon. Vi har to serviceteknikere på full tid, og har en rekke servicekontrakter for både store og små anlegg. Disse kontraktene tilpasses kundens ønske og behov, og er uten bindingstid. Vi krever ikke at anlegget skal være levert av oss. Det geografiske området vi server, omfatter Romerrike, Jessheim, Lillestrøm og deler av Hedmark og Østfold fylke.

Næring, industri og offentlige bygg

Aurskog Ventilasjon og Blikk AS har etterhvert opparbeidet seg et omfattende samarbeid innenfor næring, industri og offentlige bygg. Vi tilbyr også servicekontrakter med kommuner, og hele deres bygningsmasse. Når det gjelder ulike typer prosessventilasjon, har vi prosjekter over hele landet.

Vi ønsker å følge opp de anleggene vi prosjekterer og monterer med serviceavtaler. Fordelen det gir, er god kunnskap, og dermed rask og effektiv service for det enkelte anlegget.

Privatkunder

Aurskog Ventilasjon og Blikk AS yter service for den enkelte kunde. Vi server og reparerer ventilasjonsanlegg med sentralavtrekk fra bad/kjøkken, og balanserte anlegg for hele huset. Dette omfatter ulike produsenter av ventilasjon i privatboliger.
AVB tilbyr også kontrakter til borettslag, både filterskift og/eller totalservice.

Verkstedet vårt selger filter til ulike anlegg. Dette er stort sett lagervare, men noe må bestilles. Vi formidler også filter tilsendt pr. post.
Aurskog Ventilasjon og Blikk AS er også Proffpartner for Flexit AS på Ørje. Det vil si at alle reklamasjoner på Flexit-anlegg, meldes direkte til byggherre. De oppretter en sak hos Flexit, som igjen kontakter oss for utførelsen av reparasjonen.