Takrenner

Takrenner er et av våre produktområder. Om du har behov for nye takrenner, men er usikker på hvor du skal kjøpe de, og ikke minst hvordan du monterer de, kan du ta kontakt med oss i Aurskog Ventilasjon og Blikk AS. Vi tilbyr en rekke tjenester innen blikkenslager- kategorien, som nettopp takrenner og alt utstyr som skal til for å montere takrenner.

Takrenner av god og dårlig kvalitet

Mange velger takrenner av dårlig kvalitet når man bygger et hus. Vi har forståelse for at byggeier ønsker å redusere byggekostnadene, men har ikke takrenner i god kvalitet og er montert på en korrekt måte, vil takrenner bli stående fulle av vann eller bli revet ned av is og snø.
Vi tilbyr takrenner i plastbelagt stål med ulike farger, samt takrenner i kobber og sink. Standardstørrelser blir lagerført i sort og hvitt. Andre farger, materialer og størrelser på takrenner og takrenneutstyr blir bestilt opp to ganger pr. uke.

Vi har lang erfaring med montering av takrenner og taksikringsutstyr, og vi har i tillegg en rekke produkter som medfører at du vil finne det du er på utkikk etter.

Ta kontakt på telefon: 63 86 38 35 eller send en E-post til: firmapost@avb.no